Wij zijn er voor ú

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor ú

sep 6, 2021 | Nieuwsbrieven

Steeds meer mensen vinden de weg naar Lestrix.nl
Ondanks het feit dat de branche wat traag reageert op de aankomende veranderingen met oog op het Handboek IPM Knaagdieren http://www.kpmb.nl/stichting-kpmb/ipm-rattenbeheersing en de daarbij behorende persoonlijke vakbekwaamheid en bedrijfscertificeringen, zijn de eerste kandidaten inmiddels ook begonnen met de nascholingen HIK. We willen nogmaals benadrukken dat iedereen die binnen en buiten rodenticiden wil blijven toepassen op 01 januari 2023 écht gediplomeerd moet zijn conform HIK. Alle bedrijven die onder de IPM-Buitengebruik certificering vallen moeten dan ook hun bedrijfsvoering conform HIK hebben ingericht. Dit houdt dus in dat de Certificerende Instanties dit ook moeten hebben getoetst op uw bedrijf. Vraag tijdig bij uw CI de upgrade naar HIK aan want hoe langer men wacht, hoe drukker het daar wordt!

Velen hebben ons gevraagd of wij ook van de partij zijn op de vakbeurzen in het land. Het bestuur van Stichting Lestrix heeft de keuze gemaakt om geen financiële investeringen te willen doen in beurzen. Wij denken dat we die financiële middelen beter kunnen aanwenden om onze service en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en met overige gelden http://www.metakids.nl te ondersteunen waar wij kunnen. Wij doen waar we ons prettig bij voelen en hopen dat we dit kunnen overdragen op onze afnemers.

Er zijn alweer diverse aankomend (leerling) bestrijdingstechnici gestart de afgelopen vakantieperiode en tevens hebben diverse kandidaten de instaptoets met goed gevolg afgelegd. De kandidaten voor de volledige opleiding volgen op onze praktijklocaties de benodigde praktijklessen en kunnen daar ook het praktijkexamen afleggen.
Het grote voordeel is dat eenieder zelfstandig kan studeren waar en wanneer hij maar wil en geen kostbare arbeidstijd hoeft op te offeren voor het bijwonen van klassikale lessen.
Desalniettemin bestaat bij Lestrix nu de Covid-maatregelen verruimd  lijken te gaan worden ook de mogelijkheid om (na)scholingen in groepsverband te volgen als daar behoefte aan is. U kunt dan de lesstof van tevoren thuis bestuderen en op een afgesproken tijdstip – ook ’s avonds en in het weekend – gezamenlijk of afzonderlijk een online toets afleggen.
Personen met leerproblemen, moeite met de Nederlandse Taal, of kandidaten die behoefte hebben aan meer persoonlijke begeleiding, kunnen ook bij ons terecht.
De mogelijkheden zijn eindeloos, mail ons met uw vraag en wij komen met een passende oplossing!

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!