Vakbekwaamheid en bedrijfscertificering IPM-Knaagdierbeheersing

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Vakbekwaamheid en bedrijfscertificering IPM-Knaagdierbeheersing

nov 25, 2021 | Nieuwsbrieven

Nu het voor eenieder duidelijk is dat IPM-Knaagdierbeheersing echt de norm wordt om nog rodenticiden te mogen toepassen na 01-01-2023, bereiken ons steeds meer vragen over hoe dat er precies uit gaat zien.
Speciaal voor de combinatie persoonlijke vakbekwaamheid/ bedrijfscertificering hebben we een drietal trajecten uitgezet waar op kan worden ingeschreven:

1. Het behalen van de persoonlijke online nascholing in combinatie met een online instructie hoe te werken met het complete handboek IPM-Knaagdierbeheersing, door ons specifiek voor  jouw bedrijf geschreven en aangeleverd. Goed voor 4 dagdelen/50 nascholingspunten. € 495,= excl. 21% BTW

2. Het behalen van de persoonlijke online nascholing in combinatie met een fysieke workshop hoe te werken met het complete handboek IPM-Knaagdierbeheersing,  door ons specifiek voor  jouw bedrijf geschreven en aangeleverd. Goed voor 4 dagdelen/50 nascholingspunten. € 595,= excl. 21% BTW
 

3. Het verzorgen van een online instructie hoe te werken met het complete handboek IPM-Knaagdierbeheersing, door ons specifiek voor  jouw bedrijf geschreven en aangeleverd voor wie bij ons al eerder de IPM-Knaagdierbeheersing nascholing heeft gevolgd. € 150,= excl. 21% BTW
 

Wij zijn – ondanks het feit dat overheid en normschrijvers (waarschijnlijk onbedoeld) heel hard bezig zijn om de administratieve last te verhogen – van mening dat alleen haalbare vakbekwaamheid en werkbare procedures IPM-Knaagdierbeheersing kunnen brengen waar we met zijn allen naar toe willen; minder (onnodig) gebruik van biociden.
Zorg ervoor dat je op tijd bent! Een certificerende instantie kan alleen een audit uitvoeren op een werkend systeem. Dit houdt concreet in dat een bedrijf minimaal 3 maanden aantoonbaar moet werken volgens het schema IPM-Knaagdierbeheersing alvorens een audit kan plaatsvinden.
We gaan naast alle strengere maatregelen rond Corona nu ook de rustigere periode in qua seizoenswerk dus nu is de tijd om aan de slag te gaan met verlengen/ upgraden vakbekwaamheid en optuigen bedrijfscertificering. Tevens een mooie gelegenheid om de aankomende feestdagen en vakantie nuttig in te richten!
Meld je nu aan voor de IPM-Knaagdierbeheersing bedrijfscertificering
 
Hartelijke groet!
 
Stichting Lestrix

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!