Nascholing of opleiding plaagdieren via E-learning, wel zo makkelijk.

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Nascholing of opleiding plaagdieren via E-learning, wel zo makkelijk.

nov 6, 2021 | Nieuwsbrieven

Van persoonlijke vakbekwaamheid naar bedrijfscertificering.
 

Inmiddels is wel duidelijk dat iedere plaagdierbeheerser die na 1 januari 2023 nog rodenticiden wil kunnen inzetten, persoonlijk vakbekwaam moet zijn. Hiervoor kun je bij ons online 24/7 aan de slag met de nascholing IPM-Knaagdieren voor de BT die al eerder IPM-Buitengebruik heeft behaald of met de nascholing IPM-Knaagdieren binnen en buiten. Zeker nu het met de Corona-cijfers weer helemaal de verkeerde kant op gaat is dit een veilige en duurzame manier van (na)scholing.
Hierbij rijst bij velen de vraag hoe nu verder want naast de persoonlijke vakbekwaamheid is het verplicht om je bedrijf te laten certificeren volgens het Certificatieschema IPM-Knaagdierbeheersing. Onderstaand proces dat start met jouw persoonlijke vakbekwaamheid zal jou uiteindelijk helpen aan het Bedrijfscertificaat IPM-Knaagdierbeheersing.

Je kunt bij ons een online workshop volgen waarin we je haarfijn uitleggen hoe die (verbouwing naar) jouw bedrijfscertificering IPM-Knaagdierbeheersing in zijn werk gaat. Wij leggen je uit hoe het handboek volledig geïmplementeerd moet worden binnen jouw bedrijfsvoering. Daarnaast krijg je van ons een compleet handboek specifiek ingericht voor jouw bedrijf. Daarbij kan het uiteindelijk behaalde bedrijfscertificaat naast jouw persoonlijke vakbekwaamheid IPM-Knaagdieren ook worden getoond en gedeeld via de MyRPMV-App.
De overheid geeft de mogelijkheid om nascholingspunten/dagdelen toe te kennen aan deze informatieve opzet. Ook is zij in beraad over het “meenemen” van nascholingspunten/dagdelen naar een volgende 5-jarige cyclus indien de reeds behaalde nascholingspunten/dagdelen (deels) overschreden zijn. Wordt vervolgd!
Meld je nu aan via Bedrijfscertificering IPM-Knaagdierbeheersing en laat jouw gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met je op!
Voor alle informatie over het certificeringsschema IPM-Knaagdieren verwijzen wij je naar de recent verschenen nieuwsbrief van het KPMB , de verantwoordelijkheid m.b.t. juistheid van de gegevens in die nieuwsbrief ligt volledig bij het KPMB.
 

Fijn weekend verder!
Stichting Lestrix

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!