Komend jaar – Lestrix staat voor stabiliteit

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Komend jaar – Lestrix staat voor stabiliteit

jan 2, 2022 | Nieuwsbrieven

En dan ineens is het 2022. Lestrix wenst jullie allemaal een gezonde en werkzame tijd toe. We zijn nu nog maar een jaar verwijderd van één van de meest omvangrijke veranderingen die de plaagdierbranche de laatste jaren heeft meegemaakt. Althans; volgens velen…

Maar is dat wel zo? Iedereen kent de term IPM immers al jaren. De kunst is om komend jaar te leren hoe IPM dient te worden doorgevoerd in de bedrijfsvoering. En in feite is het heel simpel: wat er niet in komt, hoef je niet te bestrijden.
We weten echter ook allemaal dat er veel locaties zijn waar het waarschijnlijk niet zo simpel gaat. Afvalverwerkingsbedrijven, transport-, op- en overslagcentra en voedselproducenten. En laten we aan deze laatste voorafgaand de agrarische sector niet vergeten. De consument wil steeds meer scharrel en vrije uitloop, wat zoals wij weten de vrije inloop van ongewenste soorten ook ten goede komt…

Er is dus nog genoeg te doen voordat we op het niveau van gifvrij en diervriendelijk plaagdier beheersen zitten waar we samen met de overheid naar toe willen. Het behalen van dat einddoel start met persoonlijke vakbekwaamheid en vervolgens het behalen van de juiste bedrijfscertificering. En dat laatste is met oog op IPM Knaagdierbeheersing met ingang van 1 januari 2023 niet meer vrijblijvend maar verplicht.

Stichting Lestrix heeft voor 2022 maar één voornemen en dat is stabiliteit bieden in onzekere tijden. Daarom verhogen wij de tarieven niet en blijven we met onze (na)scholingen ook zo dicht mogelijk bij het vak van plaagdierprofessional.
Wij helpen je bij het behalen/updaten van de juiste vakbekwaamheid en begeleiden bedrijven middels maatwerk naar het gewenste certificeringsniveau.

We hebben inmiddels verschillende aanmeldingen binnen van bedrijven die de komende weken door ons op weg geholpen worden met hun bedrijfscertificering
Omdat we weten dat elk uur maar één keer nuttig kan worden besteed kan dat bij ons – indien gewenst – ook ’s avonds en in het weekend.
Schrijf je in via bovenstaande link of mail naar info@lestrix.nl

We hebben reeds eerder aangegeven dat je pas geauditeerd kunt worden door een certificerende instantie als jouw systeem minimaal 3 maanden aantoonbaar draait. 2022 telt na aftrek van wat vakantie en vrije dagen nog maar 230 werkdagen dus wacht niet langer!

Tot ziens op onze website !

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!