💥Nieuwe workshop💥

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

💥Nieuwe workshop💥

dec 14, 2023 | Nieuwsbrieven

NIEUW!!
WORKSHOP RATTENBEHEERSING MET PCP-BUKS

Wil je in de praktijk een zo goed mogelijk resultaat behalen dan is een stevige praktische onderbouwing onmisbaar.
Want je wilt weten hoe je raak schiet én je wilt zéker weten waarom je mis schiet. Je wilt weten wat de beste apparatuur is voor jouw situatie waarin je ratten bestrijdt. Deze workshop gaat je daarbij helpen.

Veiligheid is de leidraad. Veiligheid vormt het alles omvattende kader. Het onveilig omgaan met een modern gasdrukwapen kan grote gevolgen hebben.

De zaken die van invloed zijn op het schot – zoals het wapen met de richtmiddelen, de kogeltjes (pellets en hun ballistiek), de omgeving en de schutter – worden uitvoerig belicht en beoefend. Doorgaans zal blijken dat de grootste invloedsfactor de schutter zal zijn.

Na deze workshop weet je welk soort wapen, richtkijker, handwarmtebeeldkijker en schietstok voor jou het meest geschikt zijn.

Je krijgt uitgebreide instructie en alle gelegenheid tot het uitproberen van verschillende buksen onder verschillende omstandigheden onder begeleiding van 2 ervaren schietinstructeurs.

Meld je aan en bespaar honderden euro’s op de aanschaf van jouw eerste wapen omdat je na deze Workshop PCP precies weet wat voor jou het beste werkt!

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!