Nieuwsbrief januari 2024

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Nieuwsbrief januari 2024

jan 17, 2024 | Nieuwsbrieven

De beste wensen voor 2024!

Vol goede moed zijn we bij Lestrix weer aan een nieuw jaar begonnen. Kennis en kunde bereikbaar en betaalbaar maken voor de hardwerkende ZZP en MKB-er, daar staan wij voor bij Lestrix. Het is al lastig genoeg om overeind te blijven tussen al die “grote jongens”.

Na de samenvoeging van EVM, CPMV en Bureau Erkenningen tot RPMV zijn de medewerkers van Groene Erkenningen hard aan het werk om jullie vakbekwaamheid digitaal vast te leggen vanuit verschillende databanken. Dat kost tijd maar als ze doen wat ze beloven komt er deze maand echt schot in de zaak!

Waar ook schot in zit is de workshop-ipm-rattenbeheersing-met-pcp-buks !

Heb je altijd al willen weten hoe dat allemaal in zijn werk gaat en je hebt nog geen enkele ervaring met PCP, dan moet je die echt een keer meemaken. Onze praktijkinstructeurs nemen je mee op echte praktijklocaties en brengen je alles bij om je warm te maken voor cursus/ipm-rattenbeheersing-met-pcp-buks

NVWA en IL&T zijn de handhaving en controles knap aan het opvoeren. Zowel in de AGRO op het gebied van (ontbreken van) KBA-IPM als middels directe bezoeken aan uw bedrijf danwel klanten. Het was altijd al nodig om het boekje op orde te hebben, maar vanaf nu moet er echt binnen de lijntjes gekleurd worden! https://www.rvo.nl/onderwerpen/bestrijdingsmiddelen/knaagdierbeheersing

Als stichting zonder winstoogmerk steunen wij goede doelen en ook dit jaar maken we € 2.500,= over om stichting Energy4all te ondersteunen om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

Het beste gewenst!
Stichting Lestrix

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!