Nieuwsbrief april 2024

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Nieuwsbrief april 2024

apr 24, 2024 | Nieuwsbrieven

IPM Rattenbeheersing met PCP-buks
 
Zaterdag jongstleden hebben weer 5 kandidaten de cursus IPM Rattenbeheersing met PCP-buks volbracht met het behalen van hun praktijkexamen!
Van harte gefeliciteerd! 

Ook hebben we afgelopen woensdag een zeer interessante en leerzame dag georganiseerd voor Provincies, Fauna Beheer Eenheden en medewerkers van Korpscheftaken Politie.

We hopen hiermee te bereiken dat het verstrekken van ontheffingen/machtigingen (voor het beheersen van ratten met de PCP buks) aan gediplomeerd bestrijdingstechnici in de toekomst minder lastig zal worden.
Het RPMV onderschrijft ons voornemen richting de overheid en kent 4 dagdelen (voorheen 50 punten) toe aan deze nascholing, die bestaat uit zowel online theorie als 2 dagen praktijk.
Voor diegenen die nog helemaal geen ervaring hebben met gebruik van de PCP-buks maar daarin wel geïnteresseerd zijn hebben we een Workshop waaraan je kunt deelnemen. Tijdens de workshop word je in de gelegenheid gesteld (na de nodige theoretische en praktische  instructie) zelf veilig en onder deskundige begeleiding diverse wapens en (nacht)richtmiddelen uit te proberen op een prachtige praktijklocatie.

Graag tot ziens bij LESTRIX !

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!