Het is maar dat u het weet!

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Het is maar dat u het weet!

jul 2, 2021 | Nieuwsbrieven

Er wordt binnen de branche o.a. via social media gecommuniceerd dat de nascholingen m.b.t. het Handboek IPM Knaagdieren ( HIK ) pas vanaf dit najaar gegeven zouden kunnen worden. Tevens wordt geïnsinueerd dat opleiders die al eerder HIK-nascholingen aanbieden dit doen uit commercieel oogpunt. Wij van stichting Lestrix willen langs deze weg benadrukken dat wij alles behalve commercieel zijn en als enige kennisaanbieder een stichting zonder winstoogmerk zijn. Alles dat bij ons niet benut wordt om de opleidingen naar een hoger niveau te tillen wordt afgestaan aan Metakids

Aan de oprichting van onze stichting ligt juist ten grondslag dat wij gaan voor inhoud en kwaliteit en  dat de afnemer van de opleiding of nascholing hier beter van moet worden in plaats van de aanbieder.
Het Handboek IPM Knaagdieren is reeds vastgesteld door het CCVD van het KPMB. Tevens is hierin vastgesteld dat de opleiders moeten voorzien in kennisaanbod voor plaagdierprofessionals. Het feit dat wij hierbij sneller hebben gewerkt dan andere aanbieders toont alleen maar aan dat wij het belang van de (na)scholingen waaronder HIK serieus nemen en de kennis en kunde van de professional voorop stellen.
Al onze medewerkers zijn al jarenlang dagelijks werkzaam in de plaagdierbranche en weten wat er speelt. Zo weten we ook dat IPM-buitengebruik nog lang niet overal juist wordt geïnterpreteerd of ingezet. Inmiddels wordt IPM-buitengebruik ingehaald door het HIK. Onze hiervoor geschreven nascholingen behandelen niet alleen de vereisten met het oog op 01-01-2023, maar brengen u tevens op de hoogte van recente ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving. Ook weer vanuit de praktijk onderbouwd, zoals we zelf dagelijks ondervinden. Met behulp van online lesmateriaal en casussen wordt u wegwijs gemaakt in datgene dat er vanaf   01-01-2023 van u verwacht wordt.

Al onze opleidingen en nascholingen zijn geaccrediteerd door het RPMV en zij draagt ook zorg voor al onze toetsing en examens.

Wij zijn er  voor de professional, niet andersom.

Stichting Lestrix.

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!