Subsidie, vakbeurs en een nieuw goed doel!

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

Subsidie, vakbeurs en een nieuw goed doel!

apr 4, 2022 | Nieuwsbrieven

Subsidie STAP-budget:

Het verheugt ons jullie te mogen mededelen dat vanaf 1 mei een 2e ronde start voor het STAP-budget. Het STAP-budget vervangt de fiscale aftrek scholingskosten en is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling. Tot 1 januari 2022 was het voor werkenden en werkzoekenden mogelijk om bij de aangifte inkomstenbelasting scholingskosten af te trekken. Sinds 1 januari zijn deze kosten niet meer aftrekbaar. De overheid wil dat men met het STAP-budget zelf kan kiezen voor het volgen van een opleiding of cursus. Ook als je bijvoorbeeld te weinig geld hebt om (bij)scholing te volgen. Daarom is het STAP-budget er gekomen, in plaats van de fiscale aftrek scholingskosten.
HOUD ONZE NIEUWSBRIEF EN WEBSITE OMTRENT STAP-BUDGET IN DE GATEN!

Vakbeurs Benelux Pest:

Zoals we al eerder hebben aangegeven zul je ons als stichting zonder winstoogmerk nooit zien op een commerciële beurs. Wij gaan er vanuit dat eenieder voor zichzelf de beste keuzes weet te maken!

Nieuw goed doel:

Vorig jaar hebben we met hulp van onze afnemers de stichting Metakids ondersteund en dat heeft veel hartverwarmende reacties opgeleverd. Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuw goed doel, te weten stichting Energy4all
Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

Dank voor jullie aandacht en wordt vervolgd!
Met vriendelijke groet,
Stichting Lestrix

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!