IPM-rattenbeheersing m.b.v. PCP-buks en nachtrichtapparatuur

N

Vóór en dóór ongedierteprofessionals

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Praktisch en up to date

N

Online in uw eigen tijd leren

N

Praktijklessen op echte werklocaties

N

Persoonlijke begeleiding

IPM-rattenbeheersing m.b.v. PCP-buks en nachtrichtapparatuur

apr 12, 2023 | Nieuwsbrieven

Voor de gediplomeerd bestrijdingstechnicus die zijn/haar horizon wil verbreden! Een wezenlijk onderdeel van de IPM-methodiek binnen de knaagdierbestrijding vormt het doden van ratten met mechanische middelen.
Diverse ((semi)overheids) organisaties  hebben zich positief uitgelaten over het doden van ratten met de PCP-buks. Het is -bij een juist geplaatst schot- de meest diervriendelijke manier om een zwarte of bruine rat te doden. Daarbij is er zichtbaar resultaat en behoeven geen chemicaliën te worden ingezet.

Maar hoe ga je te werk? Wat mag er wettelijk? Hoe kom je aan een ontheffing? Wat is een draagverlof?
Leer er alles over in deze cursus! Een combinatie van theorie en praktijk brengt je op de hoogte van de grondbeginselen van IPM en van alles wat je moet weten om veilig om te gaan met de PCP-buks en de bijbehorende (nacht)richtmiddelen.

Deze cursus brengt het beste van IPM-knaagdierbeheersing en het veilig en beheerst schieten met de PCP-buks bij elkaar. Onze docenten hebben samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van plaagdierbestrijding, jacht en veiligheid.
Het zelf in het bezit hebben van een PCP-buks is voor deze cursus  niet persé nodig. Er is voldoende materiaal beschikbaar om tegen een kleine vergoeding diverse PCP-buksen en nachtrichtmiddelen uit te proberen en gedurende de cursus gebruik van te maken.

Schrijf je snel in voor deze cursus

 
 Vergeet niet dat ondanks het feit dat veel mensen nu achterover leunen na het “afzwakken” van de deadline van 01-01-2023 het nog steeds zaak is dat je zo snel mogelijk jezelf en jouw bedrijf klaarstoomt voor

 
Fijne dag!

Meer informatie of contact?

RPMV-Goedgekeurde opleidingen en nascholingen

Diplomahouders zijn wettelijk verplicht binnen 5 jaar 8 dagdelen (100 punten) nascholing te behalen. Voor het verkrijgen van uw nascholingspunten bent u bij ons aan het juiste adres!

N

Haal nascholingspunten

N

Stichting zonder winstoogmerk

N

Verleng uw diploma

Bedankt voor de interesse!


We gaan binnenkort beginnen met het aanbieden van onze cursussen en nascholingen.
Laat hier uw email adres achter dan laten we het meteen weten zodra we gaan beginnen!

Bedankt voor uw aanmelding!